Vippeserum / bryn serum

Viser alle 8 resultater

Vippeserum og øjenbryn serum

Er du træt af at have korte og tynde vipper? Eller sparsomme øjenbryn? Mange kvinder drømmer om lange, fyldige vipper og kraftigere øjenbryn, og det kan være svært at opnå med almindelig makeup. Heldigvis findes der en løsning: vippeserum og øjenbryn serum. En serum går ind og øger hårvæksten, så man på relativt kort tid får en synlig effekt af produkterne. Hos By Fuglsang har vi serum til både vipper og bryn, som garanterer dig synlige resultater efter blot nogle få uger.

Vippeserum giver dig fyldige øjenvipper

Vi hos By Fuglsang kender alt til ønsket om smukke, naturlige, lange vipper. Med en vippeserum – også kendt som eyelash serum – kan du på få uger gå fra korte vipper, som nærmest ikke kan ses, til betydeligt stærkere øjenvipper, som kan udvikle sig til lange, fyldige og flotte vipper.

Vi har testet produkterne på webshoppen og kan garantere, at det er nogle af de bedste serum på markedet, som efterlader dig med smukke øjenvipper. Har du tilbøjelighed til sarte øjne og generel følsom hud, kan du trygt bruge vippeserum fra By Fuglsang, da vores udvalgte produkter også tager højde for følsomme øjne, da de ikke indeholder nogen skadelige ingredienser.

Få fyldigere bryn med øjenbryn serum

Har du tendens til tynde bryn, eller har du ved en fejl overplukket brynene og ønsker at få mere kraftige og fyldige bryn igen? Ved brug af serum til øjenbryn vil du opleve, at dine tynde øjenbryn vil forvandle sig til fyldige øjenbryn på nogle få uger.

Hos By Fuglsang har vi foruden serum til brynene også brow nano wax, som er et produkt, man kan bruge til at sætte sine øjenbryn. Med denne brow wax er du sikker på, at dine bryn sidder, som de skal hele dagen, uanset hvad de må blive udsat for af vind og vejr.

Aktive og komplekse ingredienser stimulerer hårvæksten

Det er videnskabeligt bevist, at både vippeserum og øjenbryn serum virker. Typisk vil man begynde at kunne se resultater efter ca. 3 uger, men det anbefales, at man bruger vippeserum og bryn serum i længere tid for at opnå de bedste resultater. Det er den unikke formel, der går ind og stimulerer hårene, så du vil opleve en kraftigere hårvækst.

Bestil dine produkter hjem allerede i dag

Begynd din rejse mod fyldigere øjenvipper og fyldigere øjenbryn allerede i dag ved at bestille produkterne hjem. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 60 147 197 eller komme forbi klinikken på Vesterbro 21E, 9000 Aalborg. Her kan du også få dine produkter med hjem, så du kan komme i gang lige med det samme. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde en investering i øjenvippe serum og bryn serum!