Kropspleje

Viser alle 2 resultater

Kropspleje

Hos By Fuglsang mener vi, at kropspleje er en vigtig del af vores daglige rutine. At tage sig tid til at pleje vores hud og krop kan hjælpe med at forbedre vores humør og selvtillid. Der er mange forskellige produkter og teknikker, der kan hjælpe med at forbedre vores kropspleje, og her på shoppen kan du få inspiration til hudpleje produkter, du kan bruge i din rutine.

Døjer du med uren hud, tør hud, fedtet hud eller sensitiv hud?

Vi kender alle til hudproblemer af den ene eller anden art, og det kan i nogle tilfælde være svært at komme af med. Hos By Fuglsang kender vi alt til både uren, tør, fedtet og sart hud. Vi har udvalgt nogle lækre produkter til vores webshop, så du har mulighed for at komme dine hudproblemer til livs derhjemme.

Find forskellige hud- & kropspleje produkter på shoppen

Du kan blandt andet få en Cucumber Heel Intensive Treatment creme. Som navnet antyder, er den ideel til fødderne, men den kan bruges på hele kroppen, hvis du døjer med tørre hænder, knoer, albuer eller knæ.

Et andet lækkert produkt, hvis du ønsker at pleje huden, er en body scrub, som kan gå ind og rense huden og fjerne døde hudceller, så du får en sund, silkeblød hud.

På webshoppen kan du også finde en lækker aloe vera fra kvalitetsmærket HEVI. Aloe vera er kendt for dens helende effekt, den har på huden, og den er derfor perfekt, hvis du har noget irritation, eller den kan bruges som aftersun på solbrændt hud. Flere af vores kunder bruger også aloe vera efter hårfjerning, da den anti-bakterielle effekt hindrer bakterier i åbne hårsække og modvirker røde knopper, ligesom den har en kølende og beroligende effekt.

Dette er blot tre af vores populære hudpleje produkter, og du kan udforske flere produkter her på siden, hvor vi har naturlig hudpleje til alle hudtyper.

Har du nogle spørgsmål til nogle af produkterne?

Hos By Fuglsang har vi specialiseret os i kropspleje til kvinder, og vi kan derfor rådgive dig, så du kan finde den bedste hudpleje til netop din krop og hudtype. Vi har kropsplejeprodukter her på siden, ligesom du kan finde andre produkter, der kan indgå i din daglige rutine. Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 147 197, hvis du har spørgsmål til produkterne – ellers kan du bestille produkterne hjem allerede i dag.