Tilbud

OPTILASH vippeserum

225,00 kr.

1 på lager

OPTILASH er resultatet af ægte dedikation til at udvikle et sikkert og klinisk effektivt vippestimulerende produkt til alle kvinder.

Denne serum er lavet af naturlige løsninger uden hormonforstyrrende stoffer, som klinisk bevist leverer tykkere, fyldigere og længere vipper og bryn på kun 28 dage. Optilash er 100 % naturlig.

Optilash´s mål er at holde produkterne så rene som muligt og fri for parabener, prostaglandin, hormonafledte stoffer, sulfater og andre potentielt skadelige ingredienser. Optilash vippe- og brynprodukter er udviklet og testet af øjenlæger for at sikre, at de er fuldstændig sikre og ikke forårsager irritation. Vegansk & ikke testet på dyr.

De kan bruges af personer med følsomme øjne, permanent makeup, kontaktlinser og lash extensions. I modsætning til mange andre produkter, der stimulerer bryn og vippers vækst, indeholder vores produkter ingen form for hormon eller hormonlignende ingredienser, hvilket gør dem fuldstændig sikre at bruge, hvis du er gravid, ammer eller modtager kemoterapi.

Klinisk dokumenterede resultater viser, at denne sammensætning af ingredienser kan forvandle vipper og bryn på kun 28 dage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OPTILASH vippeserum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *