Behandlinger Hos By Fuglsang

Står du og trænger til en god portion velvære? Hos By Fuglsang tilbyder vi en lang række behandlinger, og vi bestræber os altid på at give dig en yderst behagelig og afslappende oplevelse. Du kan læse kort om vores forskellige behandlingstyper herunder, eller du kan klikke ind på hver enkelt og læse meget mere.

Negle

Vi tilbyder stort set alle former for neglebehandlinger, og vi benytter os altid af kvalitetsprodukter. Vi tilbyder både forlængelse og balancering af gelenegle samt reparation af en enkelt negl. Derudover tilbyder vi diverse shellac-behandlinger.

Se neglebehandlinger

Hårfjerning med bodysugaring

Bodysugaring er til dig, der ønsker smertefri hårfjerning. Vi tilbyder både hårfjerning i ansigt, på ben, arme og armhuler, intim hårfjerning samt sugaring af ryg, mave mm. til mænd. Bodysugaring er en mild og skånsom metode til fjernelse af uønsket hårvækst.

 

Se behandlinger med sugaring

Vipper & Bryn

Drømmer du om at få tilpasset både bryn og vipper til netop dine ansigtstræk? Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder farvning af vipper og eventuelt lash lift samt farvning og ret af bryn. Vi udfører også brow lamination og henna brows, som er til dig, der ønsker et lille løft af brynet, som gør det mere markeret.

Se behandlinger af vipper & bryn

Lash Lift

Hos By Fuglsang tilbyder vi også lash lift, hvilket er til dig, der ønsker mere synlige og markante vipper, men som samtidig også ønsker at beholde et mere naturligt look. Et lash lift vil give dig samme effekt som mascara, og det holder i cirka 6-8 uger afhængigt af vippetype og mængden af vedligeholdelse.

Se Lash lift behandlinger

Pedicure

Vi tilbyder også behandling af fødder hos By Fuglsang. Behandlingen indeholder altid et fodbad, fjernelse af neglebånd, filing af neglene samt en afsluttende creme. Derudover kan du vælge en lang række tilvalg, som er alt fra en kølende maske til shellac.

Se behandlinger af vipper & bryn

Book tid til skønhedsbehandling

Ønsker du at booke tid til én eller flere af vores behandlinger? Det kan du gøre det via vores booking-formular eller ved at ringe til os på telefon +45 60 147 197. Vi glæder os til at se dig i vores klinik i hjertet af Aalborg!