Neglepleje

Viser alle 10 resultater

Neglepleje

Neglepleje er vigtig for at holde neglene sunde og stærke. Ved at påføre den rette neglepleje kan du få flotte, sunde og holdbare negle. Det behøver ikke at være besværligt, tidskrævende eller omkostningsfuldt at udføre neglepleje derhjemme. Hos By Fuglsang har vi diverse neglepleje sæt, så du nemt og effektivt kan foretage din neglepleje hjemme.

Døjer du med skrøbelige negle?

Vi kender nok alle sammen det med, når neglene knækker, eller der opstår misfarvninger. I mange tilfælde kan de knækkede negle skyldes, at man har siddet fast i et stykke tøj eller slået fingeren. I andre tilfælde kan man opleve, at ens negle bliver ved med at knække, simpelthen fordi de er skrøbelige. Men det kan du heldigvis nemt gøre noget ved!

Få sunde og stærke negle med den rette neglepleje

Det er muligt at styrke neglene med eksempelvis en god negleolie eller neglebåndsolie, og med de rette produkter og udstyr styrker du dine negle og neglebånd, så dine hænder fremstår mere velplejede. Det er altså en god investering at lave, hvis du ønsker flotte negle og hænder. Ikke nok med, at du får flotte negle ved brug af negleolie og diverse andre negleprodukter, så får du også stærkere negle, så de ikke knækker så nemt.

Du kan nemt og enkelt vedligeholde dine negle derhjemme

Hos By Fuglsang har vi en række forskellige produkter, der gør det nemt og enkelt for dig at udføre neglepleje derhjemme. Vi har alt fra negleolie og håndlotion til kollagen handsker og neglebørster. Det betyder, at der er noget til alle, uanset hvor meget tid og hvor mange penge man ønsker at bruge på det.

Vi har også en række produkter, der er gode til aftagning af shellac. Du tænker måske ikke over det, men aftagning af et produkt som shellac har en stor betydning for dine negle. For at kunne opretholde dine smukke negle, bør du bruge de rette produkter til aftagning, så du ikke skader dine negle.

Bestil dine produkter allerede i dag

Du kan komme i gang med din nye neglerutine allerede i dag, da vi hos By Fuglsang har en masse lækre produkter på lager. Du kan bestille produkterne her på siden, eller du kan komme forbi vores klinik på Vesterbro 21E, 9000 Aalborg. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du bør bruge, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi kan sammen finde frem til de rette produkter til dig.