Få Flotte Negle I Aalborg

Står du og mangler en neglebehandling eller trænger neglene til en kærlig hånd i Nordjylland? Hos By Fuglsang har vi et stort udvalg af forskellige behandlinger, og vi tilbyder både shellac med Gel Polish og gele negle samt manicure, så vi med sikkerhed kan hjælpe dig. Vores fokus ligger i, at du altid skal føle dig velkommen, og med vores behandling sikrer vi dig flotte og elegante negle på både hænder og fødder.

Se vores behandlinger og priser herunder.

Forlængelse, gelenegle

Forlængelse

715 KR.

Inkl. shellac i valgfri farve

Forlængelse

675 KR.

Inkl. glimmer

Forlængelse

649 KR.

Naturlig

Forlængelse

785 KR.

Med fransk/reverse metoden

Balancering, gelenegle

Balancering

625 KR.

Inkl. valgfri SHELLAC

Balancering

649 KR.

Fransk kant

Balancering

615KR.

Glimmer

Balancering

575 KR.

Naturlige

Reparation af enkelt negl

79 KR.

Reparation af enkelt negl

The Gel bottle

The gel bottle BASIS

395 KR.

Naturlig

The gel bottle BASIS m/ farve

425 KR.

med shellac i farve

The gel bottle Extra m/ farve

495 KR.

 

SHELLAC

Shellac

375 KR.

En valgfri farve inkl. mini manicure

Shellac

415 KR.

Fransk kant inkl. mini manicure

Shellac

475 KR.

En farve inkl. aftagning og mini manicure

Shellac

515 KR.

Fransk kant inkl. aftagning og mini manicure

Aftagning

265 KR.

Aftagning af Shellac inkl. mini manicure

Aftagning

165 KR.

Aftagning af Shellac uden manicure

Manicure

275 KR.

Klassisk manicure med tilretning af negle, fjernelse af neglebånd.

Få Shellac på dine egne negle

Vi tilbyder shellac som erstatning for dit normale neglelak. Shellac kan betegnes som en mere hårdfør neglelak, der er en blanding mellem almindelig neglelak og gele, hvor dine skønhedsrutiner bliver nemmere, og dine negle bliver pænere. Vi påfører neglene farve, hvor vi har et stort udvalg af løsninger, og det kan sagtens kombineres med glimmer mm. Med shellac er du sikret, at holdbarheden forbedres, hvilket betyder, at du har pæne og vedligeholdte negle i 2-3 uger, og der kan altid tilvælges en let forstærkning.

Shellac-behandlinger foregår ved, at neglene først renses, så de er helt tørre og klar. Derefter bliver neglebåndene skubbet helt op og neglene files, så de er helt klar til at få lagt farve på. Neglene bliver påført farve, og ryger derefter ind under en LED-lampe, hvor de hærdes, da de ikke selv kan lufttørre med denne type behandling. Man kan få shellac på både sine naturlige negle, forstærkede negle og forlængede negle, og vi anbefaler altid professionel aftagning efter 2-3 uger for at skåne neglene.

Få smukke gelenegle i Aalborg

Udover shellac, så tilbyder vi også gelenegle til dig, der gerne vil have lange negle i smukke nuancer. Med gelenegle får du muligheden for at have lange negle, uden at de knækker, da de bedre kan holde til slag end mange andre behandlinger. I modsætning til shellac, så kan gelenegle laves i lige præcis den længde, som du ønsker. Du får en smuk, blank overflade, og det holder i langt flere uger end traditionel neglelak. Vi har også et stort udvalg af forskellige farver til dine egne negle, og det kan sagtens kombineres med kreative udsmykninger som glimmer og simple mønstre. Her er det muligt at få opfyldning, balancering og forlængelse, og vi tilbyder også reparation af en enkelt negl, hvis uheldet skulle være ude.


Husk at pleje dine negle

Dine hænder er en del af dit førstehåndsindtryk, og det er derfor vigtigt, at du plejer dem, så du får et flot og elegant resultat. Uanset om du er neglebider eller har tørre negle, så er vi altid klar til at hjælpe dig med en neglebehandling. Vi har over 10 års erfaring inden for faget og benytter udelukkende de bedste produkter.


Kontakt os eller book en tid

Hos By Fuglsang er vi eksperter i negle og hænder. Vi tilbyder både shellac og gelenegle, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil booke en tid eller har generelle spørgsmål – dine egne negle vil elske dig for det. Du kan finde os på tlf.: 60 147 197 eller book en tid her.