Få En Velplejende Pedicure I Aalborg

En lækker pedicure er ren velvære for dine fødder og negle. Det er en behandling, som holder både fødder, negle og neglebånd sunde, stærke og velplejede. Det kan også være et afstressende element i en ellers travl hverdag. Leder du efter en klinik, som udfører pedicure i Nordjylland, så står By Fuglsang klar til at tage sig af dig og dine fødder. Vi udfører pedicure i Aalborg, og vi bruger kun produkter af højeste kvalitet, så vi sikrer alle kunder den bedst mulige oplevelse.

Se vores behandlinger og priser herunder.

Pedicure

Basis pedicure

370 KR.

Fodbad, fjernelse af neglebånd, neglene files til og afsluttende creme

Luksus Pedicure

525 KR.

Lækkert fodbad, peeling af fødderne ,fjernelse af neglebånd/neglene files til hvorefter man får en kølendene maske på i nogle minutter og afsluttende creme.

Luksus Pedicure inkl. shellac

695 KR.

Lækkert fodbad, peeling af fødderne ,fjernelse af neglebånd/neglene files til hvorefter man får en kølendene maske på i nogle minutter og afsluttende creme.

Mini pedicure inkl. shellac 1 farve

415 KR.

Fodbad, fjernelse af neglebånd, neglene files til, shellac og afsluttende creme

Mini pedicure inkl. fransk kant

445 KR.

Fodbad, fjernelse af neglebånd, neglene files til, shellac og afsluttende creme

Aftagning af shellac + Mini pedicure inkl. shellac

495 KR.

Fjernelse af shellac, Fodbad, fjernelse af neglebånd, neglene files til, shellac og afsluttende creme

Aftag af shellac + ny fransk kant inkl mini manicure

510 KR.

Aftag af shellac, Fodbad, neglene files til, ny shellac og afsluttende creme

En pedicure plejer fødderne

Hos By Fuglsang tilbyder vi flere forskellige behandlinger inden for pedicure, så der er en behandling til enhver smag og anledning. Uanset hvilken type pedicure, du vælger, vil der altid indgå et basis fodbad, så fødderne bliver rengjort og blødgjort. Herefter skal neglebåndene skubbes og fjernes, neglene files og hård hud fjernes. Efter dit fodbad vil der blive påført en blødgørende creme, så dine fødder efterlades bløde og lækre.

Pedicure med shellac

Hvis du ønsker kulør på neglene, tilbyder vi også pedicure med shellac. Shellac er en blanding mellem almindelig lakering med neglelak og lakering med gelé, men det bidrager til en betydelig længere holdbarhed, idet shellac hæfter langt bedre til naturneglen. Derudover bibeholder shellac mere glans over tid end både neglelak og gelé. Hos By Fuglsang har vi stor viden inden for både negle og shellac. Med en shellac pedicure anbefaler vi derfor, at du efterfølgende vælger behandlingen med aftagning af shellac, så du ikke selv skal stå for aftagning, da det er i aftagning af shellac, at neglene kan tage skade.

Du kan se vores mange forskellige pedicure-behandlingstyper her på siden, hvor det fremgår helt præcis, hvad hver enkelt pedicure indebærer.

Kontakt os for yderligere information

Hos By Fuglsang ønsker vi at skabe den bedste oplevelse for alle vores kunder, og skulle du have spørgsmål angående nogle af vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 147 197, inden du booker din tid. Du er også velkommen til at kigge forbi i klinikken på Vesterbro 21E, 9000 Aalborg, hvor vi også gerne vil svare på dine eventuelle spørgsmål.