Få Smukke Vipper & Bryn I Aalborg

Drømmer du om flotte vipper og velformede bryn, der passer til lige netop dit ansigt? Hos By Fuglsang tilpasser vi altid vores behandlinger til den enkelte, så du er sikker på at få et resultat, du vil blive glad for. Leder du efter nogle, som kan behandle vipper i Aalborg eller udføre brow lamination i Aalborg? På klinikken på Vesterbro udfører vi forskellige behandlinger inden for vipper og bryn, og der vil derfor helt sikkert også være en behandling for dig.

Se vores behandlinger og priser herunder.

Vipper

Farvning

135 KR.

Inkl. farve

Bryn & Vipper

295 KR.

Ret og farvning af både vipper og bryn

Bryn

Farvning

135 KR.

Inkl. valgfri farve

Ret

109 KR.

Ret af bryn

Ret & farvning

199 KR.

Ret og farvning af bryn

Bryn & Vipper

295 KR.

Ret og farvning af både vipper og bryn

Brow lamination & henna brows

Brow lamination

495 KR.

Brow lamination eller brow lift som mange også kalder det, er hvor man laver et løft af brynene, så de virker større og mere fyldige. inkl farve

Henna Brows

350 KR.

Henna farver skånsomt dine brynhår og efterlader samtidig farve på huden i 7-10 dage og ca 4-6 uger på hårene afhængig af hudtypen.

Henna Brows & Lash lift

775 KR.

Henna farver skånsomt dine brynhår og efterlader samtidig farve på huden i 7-10 dage og ca 4-6 uger på hårene afhængig af hudtypen.

Brow lamination & Lash lift

895 KR.

Henna farver skånsomt dine brynhår og efterlader samtidig farve på huden i 7-10 dage og ca 4-6 uger på hårene afhængig af hudtypen.

Farvning og retning af vipper & bryn

Hos By Fuglsang tilbyder vi farvning af både vipper og bryn samt ret af dine bryn. Når vi farver både vipper og bryn, er du som kunde med til at bestemme farve, så vi i fællesskab kan ramme en tone, der passer til netop dit ansigt. Når vi skal rette hårene i dine bryn, sørger vi for løbende at vise dig dine bryn, så vi er sikker på, at du bliver glad for resultatet. Vi tilbyder også lash lift, som er et permanent vippebuk, der tilføjer volumen til de øverste vipper. Det er muligt at kombinere flere behandlinger på én gang, og du kan her på siden se priserne på de forskellige behandlinger.

Brow lamination / Brow lift

Hvis du ønsker nogle mere definerede bryn med et fyldigere look, tilbyder vi også brow lamination – eller brow lift, som mange kalder det. Med brow lamination laver vi et naturligt løft af brynene, der får dem til at virke større og mere fyldige. Vi bruger ingen kunstige hår eller permanent makeup, men det er derimod dine egne brynhår, der arbejdes med. Da ingen bryn er ens, kan resultatet variere fra person til person. Brow lift kan kombineres med lash lift.

Behandlingen holder i ca. 4-6 uger. Når man har fået lavet brow lift, er det vigtigt, at man plejer sine bryn hver dag med en balsam/olie til at fugte hårene, da de ellers kan blive lidt stive. Du finder produktet på hjemmesiden (Opticare).

Henna brows

Henna brows er en anden måde at få lavet definerede bryn på. Vi starter med en opmåling af brynene, så du får symmetriske bryn i lige netop den form, du ønsker. Med henna-metoden farver vi dine brynhår på en skånsom måde og efterlader farve på huden i 7-10 dage og i ca 4-6 uger på hårene afhængigt af hår- og hudtype. Ligesom med brow lift, kan henna brows kombineres med lash lift.

Kontakt os eller book en tid

Er du i tvivl om, hvilken behandlingstype du skal vælge, eller har du yderligere spørgsmål til nogle af vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 147 197 eller komme forbi klinikken på Vesterbro 21E, 9000 Aalborg, hvor vi også meget gerne vil svare på dine spørgsmål. Du kan booke en tid her.