Få Lavet Professionelt Lash Lift I Aalborg

Et lash lift er til dig, der ønsker synlige og markante vipper, men som samtidig ønsker et meget naturligt look og derfor ikke ønsker at få extensions. Det er en velvære til dig, som ønsker at spare tiden og besværet med at bruge mascara, da de bukkede vipper giver nogenlunde samme effekt. Leder du efter en klinik, der udfører lash lift i Aalborg, så står vi hos By Fuglsang klar til at hjælpe dig.

Se vores behandlinger og priser på lash lift i Aalborg herunder.

Lash Lift

Lash lift

649 KR.

Inkl. farvning af vipper og bryn samt ret

Lash lift

525 KR.

Lash lift Inkl. farvning af vipper

Et permanent vippebuk af de øverste vipper

Nogen kender lash lift som vippebuk eller som lashlift, men hvad er det helt præcist? Ved et lash lift bliver ens egne vipper farvet og permanent bukket på en skånsom måde. Et lash lift giver vipperne et markant fyldigere look, og de synes samtidig længere. Hos By Fuglsang sørger vi for, at vipperne bukkes på en måde, så dine vipper får et flot naturligt look. Du får samtidig vipperne farvet, så de bliver en anelse mere markerede.

Hvordan foregår et lash lift?

Inden behandlingen beder vi dig undgå at påføre mascara eller anden øjenmakeup, da dine vipper skal være helt fri fra makeup eller anden snavs. Når vi har sikret, at vipperne er helt rene, lægges der en silikone pads under øjenene, som holder de nedeste vipper på plads, så de ikke bliver bukket. Derefter ligges der en silikoneform på de øvre øjenlåg. Herefter fæstnes vipperne til disse silikoneforme med en vandsat lim. Dernæst påføres der permanent væske som får vipperne til at bukke , som skal sidde i 6-7  minutter. Når de 6-7 minutter er gået, kommer der en anden væske på som neutraliserer permanet væsken. Så  fjernes væsken, og vipperne bliver gjort helt rene, så de er klar til at blive farvet imens silikoneformene er på, så det kun er de øverste vipper som farves Et lash lift er altså en kemisk behandling, som efterlader dig med naturlige vipper.

Vi anbefaler, at du undgår vand og fugt på vipperne i 24 timer efter behandlingen, og at du undgår at ligge direkte på vipperne, når du skal sove. Herefter kan du igen vaske øjnene, og du kan eventuelt bruge mascara for et mere markant look. Et lash lift holder i ca 6-8 uger.

Kontakt os eller book en tid til lash lift

Hos By Fuglsang tilbyder vi to former for lash lift. Den ene behandling fokuserer udelukkende på vipper, hvor et lash lift bliver lavet inklusiv farvning af vipperne. Ved den anden behandling er der fokus på både bryn og vipper, da brynene også får en farvning samt bliver rettet. Har du yderligere spørgsmål til lash lift generelt, eller ønsker du at bestille en tid til et vippebuk i Aalborg, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon +45 60 147 197. Du er også velkommen til at komme forbi klinikken på Vesterbro 21E, 9000 Aalborg, hvor vi også gerne svarer på eventuelle spørgsmål.