Selvbruner

Viser alle 8 resultater

Selvbruner

Hos By Fuglsang finder du et stort udvalg af selvbruner, som giver en naturlig og lækker glød. En lækker solbrun farve er kun få klik væk, og her finder du selvbruner til både ansigt og resten af kroppen. Med vores professionelle vejledning vil du kunne opnå en smuk, naturlig og solbrun glød året rundt.

Få en solbrun og smuk glød

Ikke alle er født med en naturlig brun tan, og selvbruner er derfor oplagt at bruge for at få en sommerbrun farve hele året rundt. Hvis du ønsker at opnå en smuk og naturlig solbrun glød hele året rundt, kan selvbruner være en fantastisk måde at gøre det på. Med lidt opmærksomhed og omhu kan du få den flotte glød uden at udsætte din hud for solens stråler. Farven lægger sig på huden og er på ingen måde sundhedsskadeligt.

Vælg den bedste selvbruner til lige netop dig

Det kan virke meget uoverskueligt, når man skal finde den rigtige selvbruner, og det er ikke altid alle selvbrunere, der er lige samarbejdsvillige. Selvbruner findes i mange varianter, og hos By Fuglsang finder du både selvbruner lotion, dråber, mousse og spray, og du skal altid vælge ud fra de krav og behov, som du selv har.

Vi har gjort det nemt for dig at danne et overblik over de forskellige typer og deres forskellige fordele herunder:

  • Selvbruner lotion er til dig, der ønsker en lækker, sommerbrun farve, som udvikler sig langsomt over tid. Her skal du dog være ekstra skarp i din påføring, da det er sværere at se, hvor du allerede har påført produktet.
  • Selvbruner dråber er til dig, der ikke vil prøve kræfter med almindelig selvbruner og ikke vil gå på kompromis med din hudpleje. Her smider du blot et par tanning drops i din sædvanlige ansigtscreme eller bodylotion og derefter påfører det – nemmere bliver det ikke.
  • Selvbruner mousse er til dig, der også ønsker en lækker, sommerbrun farve, som udvikler sig over tid – men hvor det er nemmere at holde øje med, hvor man allerede har påført selvbruneren. Det skal dog påføres med en selvbruner handske, så man påfører sin selvbruner korrekt.
  • Selvbruner spray er til dig, der ønsker øjeblikkelig farve. Det er super nemt, og du sprayer bare et fint lag på noget tør hud – men pas på med ikke at give det for meget, så din spray tan begynder at løbe, da risikoen for striber kan forekomme.

Derudover har du også mulighed for at benytte selvbruner servietter, når du er på farten. Det er super nemt, og du stryger blot servietten over hele ansigtet og/eller kroppen. Herefter holder den som regel i et par dage, og det er genialt at have liggende i tasken, hvis du får brug for at opfriske din tan.

Sådan gør du, når du skal påføre selvbruner

Når du påfører selvbruner, er det vigtigt, at du forbereder huden bedst muligt. Man kan med fordel skrubbe huden godt dagen før, så man fjerner døde hudceller og fugter tørre områder, så processen fungerer optimalt. Hvis dette ikke gøres kan det ende ud i mørke pletter eller misfarvninger, og hvem gider have det? Derefter er det bare at fordele selvbruneren i et jævnt lag og se ekstra sommerbrun ud med sin nye, flotte kulør.

Hvordan holder jeg den brune farve og fine kulør?

Når du bruger selvbruner, er det vigtigt at fugte huden i form af bodylotion dagene efter, så du ikke mister din fine glød. Normalt vil farven aftage efter nogle dage, og her kan du med fordel påføre ny selvbruner igen.

Kontakt os

Hos By Fuglsang er vi eksperter i, hvordan du får en lækker, sommerbrun farve hele året rundt, så hvis du skulle stå med spørgsmål eller har brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 60 147 197 eller udfyld vores formular her.